ЛОГО

ОХРИДСКО ЕЗЕРО

Hotel Dva bisera
      389 46 285 920
fax 389 46 285 940
hoteldvabisera@yahoo.com
nas. Lagadin
6000 Ohrid

Vila Dva Bisera  
389 46 285 920
389 75 432 133
viladvabisera@gmail.com
ul.ASNOM
6000 Ohrid   

A.K. Gradiste
      389 46 285 945
fax 389 46 285 845
campgradiste@gmail.com

 

Ресторан Капацитет


Хотелот “Два Бисера“ е надалеку познат по својата кујна, која како своевидно царство на вкусовите ви ги нуди своите домашни и интернационални специјалитети. 
Ресторанот располага со 40 седишта и 90 седишта на отворената тераса.
Тука посебно вреди да се истакне амбиентот на летната тераса која како дел од ресторанот е со прекрасен поглед кон езерото, Тука, нашите гости можат да го спојат уживањето во гурманските специјалитети на нашите мајстори на кујната со убавините на Охридското Езеро. 
Бројните пофалби од страна на нашите ценети гости, посебниот пристап на нашите кулинарски виртуози кон секој спремен оброк како и вниманието и професионалноста при служење на ресторантскиот персонал, ни даваат за право да се препорачаме кај вас и да ве поканиме и вие да го вкусите тоа задоволство кое ретко каде се сретнува.
Тука можете да ги пробате највкусните специјалитети, скара и јадења од слатководна риба, а посебна препорака е да го почнете денот со нашата надалеку позната рибина чорба.
Ќе ни биде особена чест, ако ни ја доверите организацијата и на вашите деловни или семејни свечености.