ЛОГО

ОХРИДСКО ЕЗЕРО

Hotel Dva bisera
      389 46 285 920
fax 389 46 285 940
hoteldvabisera@yahoo.com
nas. Lagadin
6000 Ohrid

Vila Dva Bisera  
389 46 285 920
389 75 432 133
viladvabisera@gmail.com
ul.ASNOM
6000 Ohrid   

A.K. Gradiste
      389 46 285 945
fax 389 46 285 845
campgradiste@gmail.com

 

Капацитет


Хотелот “Два Бисера“ се состои од две вили, одделени со прекрасен парк, ресторант , паркинг простор, како и мала и прекрасна плажа.
Хотелот ви нуди сместување во 7 двокреветни соби и четири апартмани со вкупен сместувачки капацитет од 27 лица.