ЛОГО

ОХРИДСКО ЕЗЕРО

Hotel Dva bisera
      389 46 285 920
fax 389 46 285 940
hoteldvabisera@yahoo.com
nas. Lagadin
6000 Ohrid

Vila Dva Bisera  
389 46 285 920
389 75 432 133
viladvabisera@gmail.com
ul.ASNOM
6000 Ohrid   

A.K. Gradiste
      389 46 285 945
fax 389 46 285 845
campgradiste@gmail.com

 

ДОБРЕДОЈДЕ


Хотелот “Два Бисера“ е сместен во локалитетот Лагадин, оддалечен 8 км од древниот град Охрид.
Овој мал и интимен (но луксузно опремен) капацитет го сочинуваат две вили со прекрасен поглед на Охридското Езеро сместени недалеку од езерскиот брег.
„Два Бисера“ е идеално катче за одмор за оние кои го сакаат мирот и прошетките по песочните плажи, но и за оние кои посакуваат активен одмор и разонода, заради близината на бројните дискотеки, кафулиња и спортски терени. Со прекрасна местоположба и беспрекорна услуга, хотелот „ДВА БИСЕРА“ ви нуди комплетно доживување во текот на целата година.
Ние ќе се погижиме моментите поминати кај нас да останат дел од вашите најубави спомени. Хотелот „ДВА БИСЕРА“ импресионира со својот конфор, луксуз и ненадмината убавина.