ЛОГО

ОХРИДСКО ЕЗЕРО

Hotel Dva bisera
      389 46 285 920
fax 389 46 285 940
hoteldvabisera@yahoo.com
nas. Lagadin
6000 Ohrid

Vila Dva Bisera  
389 46 285 920
389 75 432 133
viladvabisera@gmail.com
ul.ASNOM
6000 Ohrid   

A.K. Gradiste
      389 46 285 945
fax 389 46 285 845
campgradiste@gmail.com

 

 

Вила “Два Бисера“

vila

Вилата “Два Бисера“ е се наоѓа на улица “Асном“ на само 200 метри од познатото место “Билјанини извори“ и е веднаш наспроти истоимениот спортски и рекреативен центар. Вилата се наоѓа на само минута од кејот на Охридско то езеро.
Топлата атмосфера, чистите и уредни соби и пристапните цени се само некои од причини поради кои вреди да не посетите и престојуватекај нас.