ЛОГО

ОХРИДСКО ЕЗЕРО

Hotel Dva bisera
      389 46 285 920
fax 389 46 285 940
hoteldvabisera@yahoo.com
nas. Lagadin
6000 Ohrid

Vila Dva Bisera  
389 46 285 920
389 75 432 133
viladvabisera@gmail.com
ul.ASNOM
6000 Ohrid   

A.K. Gradiste
      389 46 285 945
fax 389 46 285 845
campgradiste@gmail.com

 

Сместување-Капацитет

Вила „Два Бисера“ располага со 8 двокреветни соби од кои 4 се со француски лежај и тераса а четири се со одвоени легла.
Пред вилата на располагање ви стои паркинг простор за вашиот автомобил.
Во текот на летната сезона во склоп на Вилата работи и млечен ресторант на „Жито леб“ Охрид во кој можиме да организираме и појадок за вас.