ЛОГО

ОХРИДСКО ЕЗЕРО

Hotel Dva bisera
      389 46 285 920
fax 389 46 285 940
hoteldvabisera@yahoo.com
nas. Lagadin
6000 Ohrid

Vila Dva Bisera  
389 46 285 920
389 75 432 133
viladvabisera@gmail.com
ul.ASNOM
6000 Ohrid   

A.K. Gradiste
      389 46 285 945
fax 389 46 285 845
campgradiste@gmail.com

 

Опременост

Собите се климатизирани а располагаат и со кабловска телевизија, купатило, безжичен интернет фрижидер и сл.
Четири соби располагаат со француски лежаи и тераса, а останатите четири со би се опремени со одвоени кревети.